Segédletek.hu
Segédletek weblap szerkesztéshez!
Fórum:
Postaláda:
Szavazás:
Hány éves vagy?
Segédletek:
Linkek:
Fórum
>> Előzmény: #156
| lecsóshambi | 2008-08-12 12:58:34 |#156 |
Üdv!
<?phpalapnak megfelel, egyébként hogyha elszeretnéd kezdeni valahol a php nyelvet tanulni, nézegess forráskódokat, olvass manualokat (php.net).. lehet szépítgetni, b?vítgetni.. sok sikert lecsóshambi |
|
| Válasz erre: #153 | Hinda 2008-08-11 21:47:02 | Előzmény | |
| Hinda | 2008-08-11 21:47:02 |#153 |
| Helló! Egy eléggé nagy kéréssel robbanok be hozzátok, de nem tudok jobbat kitalálni. El?ször is, nem a kódok a világom,bölcsész vagyok. Egy tizenéveseknek szóló amat?r írói-költ?i honlapom van, és mivel én csináltam,én szerkesztem, elég sok mindent meg kellett tanulnom. Eddig editborad fórumot hasztnáltam az egyszer?ség kedvéért beszélgetésre, és a beküldött verseket sajátkez?leg tettem fel. Aztán kin?tte magát a dolog, és valahogy meg kellett oldanom, hogy feltehessék saját verseiket. Most három külön editboard fórumon vannak a versek, a regények, és a novellák. Ez a regisztrációt és a fórumok felügyeletét is nehézkessé teszi. Szóval az a kérdésem, tudnátok-e segíteni nekem? Az én php tudásom mindeddig kimerült a levélküld? megalkotásában, és a napokban végre sikeresen megírtam a vendégkönyvemet is vérverejtékkel, ez még nincs fent a honlapomon. Ha valaki segítene, örök hálám üldözné! El?re is köszönöm! |
|